Partnereink

2016.01.05. | 0 hozzászólás

Falkiszaritas.hu

Az utólagos vízszigetelés elkészülte után a fal kiszárad, így Ön megszabadulhat végre az örökös vakolatjavítástól, festéstől, a magas fűtésszámlától, és az egészségi állapot fokozatos romlásától.
Salétromos falak utólagos szigetelése

Falszaritas.org

Nedves, penészes falak szárítása referenciákkal, AQUAPOL szigetelés, falszárítás 20 év garanciával.

Falszigeteles.net

Lemezbeütés, injektálás, Aquapol technológia

Szarazfal.hu

Vizes, salétromos épületek szigetelése: A régen épült házak többségénél hiányzik, vagy már elöregedett a falban lévő "kátránypapír" szigetelés. Ennek következményeképpen sok helyen tapasztalják az épülettulajdonosok, hogy már jelentkeznek a talajpárából eredő vizesedési gondok.

Nedvesfal.hu

Salétromos,vizes,dohos falak?
Utólagos talajvíz szigetelési technológiák 20 év garanciával! Nyaralótól a templomig!

Nyirkosfal.hu

Legegyszerűbb megoldás a nedves, salétromos falak kiszárítására az AQUAPOL technológia, roncsolás mentesen, 20 év garanciával.

Vizesfal.net

Vizes, salétromos falak AQUAPOL szigetelése! Gyors, hatékony megoldás a vizes, nedves, salétromos, málló vakolatú falak ellen! Aquapol utólagos szigetelési technológia!

Saletromos.hu

„nedvesség nélkül egészséges, esztétikus környezetben” Aquapol technológiával

Falszaritas.atw.hu

Nedves, salétromos falak, pincék utólagos vízszigetelése.

Ingatlanhofenykep.hu

Ingatlanok hőkamerás vizsgálata, hőhidak feltérképezése, penészesedési okok feltárása, elektromos berendezések, fűtésrendszerek ellenőrzése, hiba behatárolás.

Vizes-fal.hu

Vizes-salétromos falak utólagos szigetelése 30éves szakmai tapasztalattal az egész ország területén egységes árakkal.  Vállaljuk vályog, tégla, vegyes falszerkezetek vízszigetelését. Roncsolás mentes szigetelési technológiára folyamatos akciókkal!

Szarazhaz.hu

Nedves fal, vizes ház – Az ezzel járó kellemetlen jelenségek mint a salétromos fal és penészes ház egyértelmű okozója a falak vízszigetelésének a hiánya vagy elöregedése. Vizes fal okozta problémákkal keressen minket bizalommal!

Profal.hu

Cégünk az utólagos fal vízszigetelés piacán - egyedülálló módon - több szigetelési technológiával is rendelkezik és nyújt hathatós segítséget közületek és magánszemélyek részére egyaránt az ország egész területén.

 

« Vissza

Oldalak a témában

_OUR_REFERENCES_
Piarista Templom és Kollégium épületei
 
Piarista Templom és Kollégium épületei

Magnolia Day Spa
 
Magnolia Day Spa

Budapest, Parlament épülete
 
Budapest, Parlament épülete

Művelődési Ház
 
Művelődési Ház

 

« Vissza

Kulcsszavak